Політика конфіденційності

Адміністрація сайту «Сервіс-портал оптової торгівлі optobazar.com» (далі Сайт) з повагою ставиться до прав відвідувачів Сайту. Ми беззастережно визнаємо важливість конфіденційності особистої інформації відвідувачів нашого Сайту. Дана сторінка містить відомості про те, яку інформацію ми отримуємо і збираємо, коли Ви користуєтеся Сайтом. Ми сподіваємося, що ці відомості допоможуть Вам приймати усвідомлені рішення щодо наданої нам особистої інформації.
Справжня Політика конфіденційності поширюється тільки на Сайт і на інформацію, що збирається цим сайтом і через його посередництво. Вона не поширюється ні на які інші сайти і не застосовна до веб-сайтів третіх осіб, з яких можуть робитися посилання на Сайт.
Збір інформації.
Відомості, які ми отримуємо на Сайті, використовуються тільки для того, щоб полегшити Вам користування Сайтом:
- Організація зручності і інформативності Сайту найбільш зручним для користувачів способом;
- Надання можливості підписатися на поштову розсилку за спеціальними пропозиціями і темам, якщо Ви хочете отримувати такі повідомлення.
Сайт збирає тільки особисту інформацію, яку Ви надаєте добровільно при відвідуванні або реєстрації на Сайті. Поняття "особиста інформація" включає інформацію, яка визначає Вас як конкретну особу, наприклад, Ваше ім'я або адресу електронної пошти. Тоді як переглядати зміст Сайту можна без проходження процедури реєстрації, Вам буде потрібно зареєструватися, щоб скористатися деякими функціями, наприклад, залишити свій коментар до статті.
Сайт застосовує технологію "cookies" ("куки") для створення статистичної звітності. "Кукі" являє собою невеликий обсяг даних, що відсилається веб-сайтом, який браузер Вашого комп'ютера зберігає на жорсткому диску Вашого ж комп'ютера. В "cookies" міститься інформація, яка може бути необхідною для Сайту, - для збереження Ваших установок варіантів перегляду та збору статистичної інформації по Сайту, тобто які сторінки Ви відвідали, що було завантажено, ім'я домена інтернет-провайдера і країна відвідувача, а також адреси сторонніх веб-сайтів, з яких зроблений перехід на Сайт і далі. Проте вся ця інформація ніяк не пов'язана з Вами як з особистістю. "Cookies» не записують Вашу адресу електронної пошти і будь-які особисті відомості щодо Вас. Також дану технологію на Сайті використовує встановлені лічильники.
Крім того, ми використовуємо стандартні журнали обліку веб-сервера для підрахунку кількості відвідувачів і оцінки технічних можливостей нашого Сайту. Ми використовуємо цю інформацію для того, щоб визначити, скільки людина відвідує Сайт і організувати сторінки найбільш зручним для користувачів способом, забезпечити відповідність Сайту використовуваним браузерам, і зробити зміст наших сторінок максимально корисним для наших відвідувачів. Ми записуємо відомості по переміщенням на Сайті, але не про окремих відвідувачів сайту, так що ніяка конкретна інформація щодо Вас особисто не буде зберігатися або використовуватися Адміністрацією Сайту без Вашої згоди.
Щоб переглядати матеріал без "cookies", Ви можете налаштувати свій браузер таким чином, щоб вона не приймала "cookies" або повідомляла Вас про їх посилці (різні, тому радимо Вам впоратися в розділі "Допомога" Вашого веб-браузера і з'ясувати, як змінити установки машини по "cookies").
Спільне використання інформації.
Адміністрація Сайту ні за яких обставин не продає і не віддає у користування Вашу особисту інформацію, третім сторонам. Ми також не розкриваємо надану Вами особисту інформацію за винятком випадків передбачених міжнародним законодавством і законами України (http://zakon3.rada.gov.ua/laws/show/2297-17).

Згода на обробку та надання персональних даних:

Закон України «Про захист персональних даних» (далі Закон) регулює правові відносини, пов'язані із захистом і обробкою персональних даних, і спрямований на захист основних прав і свобод людини і громадянина.

Відповідно до частини 5 та частини 6 статті 6 Закону, обробка персональних даних здійснюється для конкретних і законних цілей, визначених за згодою суб'єкта персональних даних, або у випадках, передбачених законами України та в порядку, встановленому законодавством.

Користувач сайту надає свою згоду на обробку всіх наданих персональних даних, відповідно до визначеної мети їх обробки без обмеження терміну зберігання і обробки персональних даних. Сайт також має право на зберігання і обробку персональних даних клієнта, отриманих із загальнодоступних джерел.

Метою обробки персональних даних клієнта є забезпечення реалізації відносин у сфері надання послуг, забезпечення реалізації комерційної діяльності користувачів сайту, дотримання вимог чинного законодавства України.

Відмова від відповідальності:
Пам'ятайте, передача інформації особистого характеру при відвідуванні сторонніх сайтів, включаючи сайти компаній представлених на нашому Сайті, навіть якщо веб-сайт містить посилання на Сайт або на Сайті є посилання на ці веб-сайти, не підпадає під дії даного документа. Адміністрація Сайту не несе відповідальності за дії інших веб-сайтів. Процес збору та передачі інформації особистого характеру при відвідуванні цих сайтів регламентується документом «Політика конфіденційності» або аналогічним, розташованому на сайтах цих компаній.